Du är känd på internet..

Igår den 13 januari 2018 fick jag veta att jag är känd på internet!

Personen som skrev detta på Facebook i en tråd på SR Ekot antar jag tillhör vänsterrörelsen personen agerar i alla fall så

Nu vet jag inte om jag ska känna mig hedrad eller orolig och ringa polisen?

Vi alla vet hur vänstern bemöter sina meningsmotståndare! Det kan handla om allt från att de misshandlar en, hugger en yxa i dörren till bostaden eller vandaliserar bilen. I vissa fall har det hänt att de häller tändvätska genom brevspringan på dörren och sen tänder på!

Men samtidigt så är det faktiskt rätt så roligt när vänsteranhängare inte kan argumentera för sin sak utan att de faller tillbaka med förtäckta hot!

Är det deras metod för att tysta ner meningsmotståndare? Kom med förtäckta hot och den du hotar blir rädd?

Jag kan inte annat än skratta åt vänsterrörelsen och deras enfald och jag kommer att fortsätta provocera dem med min ironi och sarkasm!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.