Okej att kalla svenskar pedofiler enligt Facebook

Återigen visar Facebook hur illa det är ställt med denna organisation!

I två trådar på Ekot Sverigesradios Facebooksida så skriver en utlänning att majoriteten av alla svenskar är pedofiler!
Ekot raderar kommentaren vilket är logiskt! Jag anmälde detta till Facebook och får då till svar av Facebook att kommentarerna bryter inte mot deras användarvillkor och regler!

Undrar om det gäller alla folkgrupper eller om det gäller bara svenskar?

Gång på gång får man se rasistiska utspel mot svenskar på Facebook på svenska mediers Facebooksidor och varje gång så anmäler jag detta till Facebook och varje gång får man samma svar ”Det bryter inte mot Facebooks användarvillkor och regler”

Finns det ingen som granskar Facebook i Sverige? Hur kan det komma sig att rasism riktad mot svenskar är okej enligt Facebook?


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.