Vem granskar Facebook?

Vem granskar Facebook att de håller sig till demokratiska principer som yttrandefrihet och åsiktsfrihet?
Facebook slår sig för bröstet som guds gåva till människan men samtidigt så har de en snedvriden policy där de stänger av människor som har en annan åsikt än den som etablissemanget bestämt är korrekt! Har man enligt etablissemanget fel värdegrund då har man tydligen inte rätt till yttrandefrihet och åsiktsfrihet!

Så på sätt och vis så respekterar inte Facebook demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet! Men är det någon som blir förvånad när Facebook lierar sig med vänsterextremister och låter dessa vänsterextremister moderera sin plattform!

Jag kommer att behålla mitt konto på Facebook om inget annat för jäkelskap men jag kommer samtligt att söka mig till andra plattformer och söka andra sociala medier som inte är lika inskränkande som Facebook!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.