Vem granskar Facebook?

Vem granskar Facebook att de håller sig till demokratiska principer som yttrandefrihet och åsiktsfrihet?
Facebook slår sig för bröstet som guds gåva till människan men samtidigt så har de en snedvriden policy där de stänger av människor som har en annan åsikt än den som etablissemanget bestämt är korrekt! Har man enligt etablissemanget fel värdegrund då har man tydligen inte rätt till yttrandefrihet och åsiktsfrihet!

Så på sätt och vis så respekterar inte Facebook demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet! Men är det någon som blir förvånad när Facebook lierar sig med vänsterextremister och låter dessa vänsterextremister moderera sin plattform!

Jag kommer att behålla mitt konto på Facebook om inget annat för jäkelskap men jag kommer samtligt att söka mig till andra plattformer och söka andra sociala medier som inte är lika inskränkande som Facebook!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.