Facebook stänger av konton på måfå

Återigen visar svenska Facebook att de är kapade av vänsterextremister!

Jag skapade ett extra konto som jag skulle kunna ha för att debattera och diskutera med i sociala medier mest på grund av att jag ville skydda mitt privata konto. Jag angav en korrekt e-postadress bekräftade denna e-postadress och fick snabbt krav på mig att jag var tvungen att ange ett telefonnummer. Jag angav ett telefonnummer fick en kod knappade in denna kod och då helt plötsligt så kräver Facebook att jag ska skicka in en bild på mig. Jag skickar in en bild på mig och sen går det 2 dagar då Facebook helt plötsligt meddelar att kontot har blivit avstängt!

Ingen förklaring på vilket sätt jag brutit mot deras användarvillkor och regler!

Vad krävs för att man ska kunna skapa och få behålla sitt Facebook konto? Måste man presentera Maos lilla röda? Måste man uppvisa medlemskap i socialdemokraterna? Måste man uppvisa medlemskap i kommunisterna? Måste man uppvisa medlemskap i miljöpartiet? Måste man uppvisa medlemskap i vänsterpartiet?

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.