Har Facebook kapats av vänsterextremister?

Det har blivit allt tydligare den senaste tiden att Facebook stänger av folk som enligt det politiskt korrekta har fel värdegrund!

Vad innebär det då enligt det politiskt korrekta att ha fel värdegrund?

Ja det kan vara så enkelt som att skriva ordet ”negerboll”

Jag råkade skriva ordet ”negerboll” i en kommentar till Sydsvenskans Facebookinlägg där Sydsvenskan själv använder ordet ”negerboll” och jag blev avstängd i 24 timmar medan Sydsvenskan fick behålla sitt Facebookinlägg utan åtgärd från Facebook!

Sen är det tyvärr också fel värdegrund att vara sarkastisk, att ironisera och att provocera vänstermobben! Gör man något av detta så blir man återigen avstäng av Facebook för brott mot deras villkor och regler. När man sen försöker kontakta Facebook för att fråga på vilket sätt man bröt mot deras villkor och regler så får man inga svar!

Anmäler man motståndaren som agerat svinaktigt och kränkande mot en själv då får man till svar från Facebook att de inte bryter mot deras villkor och regler!

Så då kommer vi tillbaka till min ursprungliga fråga har Facebook kapats av vänsterextremister?


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.